У Дніпрі започаткували донорську естафету зі здачі крові для бійців АТО

Поліція Дніпропетровщина започаткувала естафету на підтримку бійців АТО #22BLOOD_DONORS

У Дніпрі започаткували донорську естафет…

Про це повідомляє перс-служба ГУНП у Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

22 співробітники полку поліції особливого призначення після віджимання в рамках флешмобу #22PuchupChallenge вирішили підтримати бійців АТО, ставши донорами крові.

За словами заступника командира ППОС ГУНП в Дніпропетровській області Олександра Пушкаренка, співробітники його полку вважають за необхідність у такий спосіб надати підтримку бійцям, які потребують допомоги після поранень, отриманих в ході бойових дій в зоні АТО.

"Сьогодні перші 22 співробітники нашого полку прийшли здати кров, аби підтримати тих бійців, які потребують такої допомоги. Наші співробітники знають на собі, що таке служба в районі бойових дій. Майже всі вони несли службу в зоні АТО. Ініціатива керівництва Головного управління започаткувати флешмоб "Здай кров на підтримку бійців АТО" була сприйнята всіма нашими співробітниками. Сподіваємося, що цю акцію підхоплять не лише поліцейські. Адже кожен грам нашої крові врятує чиєсь здоров'я та життя", - сказав Олександр Пушкаренко.

Нову благочинну естафету поліцейські Дніпропетровщини передали своїм колегам із Національної поліції Запорізької області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme