Тренер збірної Чехії: Через божевільного російського коментатора нам погрожують

Тренер збірної Чехії з біатлону Онджей Рибарж розповів про погрози, які отримують його підопічні і колеги через стійку позицію щодо допінгу в Росії

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на iDNES.cz. За словами Рибаржа, його підопічним і колегам погрожують вболівальники з Росії, яких, на думку тренера, підштовхує до таких дій занадто агресивний коментар росіянина Дмитра Губернієва, який в прямому ефірі під час трансляцій часто звинувачує чехів у занадто жорсткому ставленні до російських спорстменів та ситуації навколо допінгового скандалу.

Повідомляється, що погрози надходять на адресу Габріели Коукалової, Міхала Шлезінгра, а також глави Союзу біатлоністів Чехії Іржі Хамзи.

"Це тактика нагідників, що намагаються залякати наших спортсменів. Такі листи і погрози шлють злі люди з параноєю. І через таких як божевільний російський коментатор. Він пропагує те, що потім підхоплює весь російський народ", - сказав Рибарж.

Зазначимо, що чеські біатлоністи вже отримали інструкції щодо безпеки у зв'язку з погрозами. Зокрема, спортсменам заборонено бити з пляшок, відкритих раніше, а також приймати подарунки від уболівальників.

Читайте також: Російський коментатор: Фуркад, ти свиня!

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme