Справа про смертельний теракт у Харкові: суд не розпочався

Засідання Фрунзенського райсуду Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту через хворобу одного з суддів перенесене на 15 лютого

Справа про смертельний теракт у Харкові:…

Про це кореспондентові Depo.Харків повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

За відомостями прокуратури, сьогоднішнє засідання Фрунзенського райсуду Харкова не відбулося через перебування на лікарняному одного з суддів колегії. Наступне засідання призначене на 11:30 середи, 15 лютого.

Довідка Depo.Харків. 22 лютого 2015 року в Харкові під час траурної ходи, присвяченої пам'яті героїв Небесної сотні та загиблим на Донеччині, біля Палацу спорту на проспекті Петра Григоренка (тоді – проспект Маршала Жукова) стався теракт, внаслідок якого загинули четверо людей та дев'ятеро отримали поранення.

Чотири дні потому СБУ заявила про затримання за підозрою у скоєнні теракту трьох чоловіків. Згідно до офіційного повідомлення Фрунзенського райсуду, підозрювані - Володимир Дворніков, Віктор Тетюцький та Сергій Башликов. За даними силовиків, чоловіків завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, а за вчинення теракту повинні були отримати 10 тис. дол.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme