Смаки змінюються: Як сучасні чоловіки вибирають собі супутницю життя

Вчені з'ясували, що приваблює сучасних чоловіків в жінках, і за якими критеріями вони вибирають собі партнерок

Смаки змінюються: Як сучасні чоловіки ви…

У країнах з високим рівнем доходу, чоловіки віддають перевагу розумним жінкам, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Medikforum.

Психологічне розслідування даного питання дозволило вченим виявити незвичайну кореляцію між соціальним благополуччям і стандартами жіночої привабливості.

Вивченням смаків чоловіків в пошуку жінок займалися науковці з Йоркського університету. Вчені проаналізували дані, отримані в ході анкетування 12 000 чоловік з 30 країн світу. Респонденти відповідали на питання про головні чинники, які служать їм орієнтиром при виборі партнера.

Вивчивши відповіді, дослідники прийшли до висновку, що на переваги чоловіків впливає соціум - чим благополучніше середовище проживання, тим сильніше схильність до вибору, перш за все, розумною і самодостатньою партнерки. Серед жителів Великобританії, Норвегії, Данії більшість чоловіків, за словами вчених, "набагато більше цінують інтелект своєї другої половинки, ніж її стрункі ніжки".

Але серед учасників опитування, які живуть в країнах з низьким рівнем доходу, визначальним фактором у виборі партнерки виявилася фізична привабливість. Такі чоловіки основними критеріями у виборі супутниці життя назвали зовнішність, пишні форми і вміння смачно готувати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme