Розбиратися у нічному конфлікті на Чонгарі приїхав командир 57-ї бригади, - журналіст

Командир 57-ї бригади Збройних сил України полковник Дмитро Красильников зараз перебуває на Чонгарі, з'ясовуючи обставини конфлікту своїх підлеглих з кримськотатарським формуванням "Аскер"

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив журналіст Осман Пашаєв, який висвітлює подію, передає Depo.Запоріжжя.

Він уточнює, що у конфлікті були задіяні бійці 34-го батальйону 57-ї бригади, зокрема його командир майор Сергій Шпанко (раніше Пашаєв помилково писав про 34-у бригаду).

Нагадаємо, конфлікт між військовослужбовцями і представниками кримськотатарського батальйону стався пізно ввечері 12 лютого. Обидві сторони заявили про напад на них.

Так, "Український Південь" з посиланням на Абмеджита Сулейманова, керівника представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Херсонській області, повідомив, що на кордоні із Кримом у Чонгарі на громадську організацію "Аскер" здійснили напад Збройні сили України.

У той же час прес-служба оперативного командування "Південь" інформацію спростувала, заявивши, що саме озброєнні бійці "Аскеру" напали на військовослужбовців, що облаштовували бойові позиції на межі з окупованим Кримом. Нападників роззброїли. Постраждалих немає.

Пашаєв раніше звинуватив прес-службу ЗСУ у брехні.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme