Російські вояки вгатили по цивільних об'єктах Донбасу, щоб залякати населення

Російсько-терористичні війська продовжують збройні провокації, намагаючись залякати місцеве населення на окупованих територіях і сформувати у нього образ ворога в особі Збройних сил України

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив народний депутат, керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

"Не дивлячись на задеклароване російським командуванням "2 АК ЛНР" рішення про припинення з 9 лютого вогню, противник продовжував завдавати артилерійські удари як по позиціях Збройних Сил України, так і по цивільних об'єктах", - зазначив Тимчук.

За його даними, артпідрозділи 4-го (Алчевськ) і 7-го (Брянка) "окремих мотострілкових бригад" російсько-терористичних військ, а також "окремої артилерійської бригади 2-го АК ЛНР" (Кришталевий) завдавали вогневих ударів по населених пунктах на тимчасово окупованих територіях: Ірміно, Первомайськ, Жовте, Слов'яносербськ і Суходіл.

Крім того, у районі населених пунктів Новоолександрівкавка, Троїцьке, Луганське, Зайцеве, Верхньоторецьке та Водяне було зафіксовано близько 200 обстрілів (близько 2,5 тис. мін і снарядів).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme