"Робота повністю заблокована": українські організатори "Євробачення" йдуть з проекту

Команда, яка працювала над організацією проведення "Євробачення-2017" в Україні, заявила про припинення роботи над підготовкою  конкурсу

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один з організаторів Денис Блощинський, передає Depo.ua.

"Нам вдалося зібрати неймовірну команду. Ми прописали сотні документів, відібрали локації, попрацювали на славу. З грудня місяця були готові запускати тендери по всіх ключових напрямках... Я неодноразово говорив про те, що я піду з проекту, щойно принципи і цінності будуть порушені. Настав той час, на жаль, коли я не можу йти на перекір своїм принципам і цінностям", – пояснив ситуацію Блощинський.

Він додав, що бажає успіху Євробаченню в Україні, але не бачить можливості бути в проекті.

"Додаю скан листа нашої команди, який підписали виконавчі продюсери і представники моїх 9 департаментів. В ньому ви знайдете нашу спільну позицію. Вірю, що це нас всіх навчить багатьом важливим речам. Вірю в наших людей. Вірю в Україну. Дякую всім-всім за підтримку", - додав Блощинський.

У скріні звернення до "Національної громадської телерадіокомпанії України" зазначено, що команда організаторів "Євробачення" залишає проект і припиняє роботу над підготовкою до проведення конкурсу.

У команді організаторів наголосили, що призначення та дії, які його супроводжували, зупинили на два місяці роботу над проектом.

"Робота нашої команди була повністю заблокована. Ми неодноразово письмово та усно повідомляли про це керівництву НТКУ (ВАТ "НОТУ"), керівництву Держкомтелерадіо, представникам Кабміну, ми намагалися знайти компромісні рішення і докладали всіх зусиль для подальшої реалізації проекту", – зазначають організатори.

За цей час, як зазначає команда, крім презентації результатів їх роботи, проведеної за період вересень-грудень 2016 року, нове керівництво Конкурсу не провело жодної реальної дії для реалізації проекту в потрібні терміни.

"З жалем повідомляємо, що наша команда не може прийняти подібне призначення і не бачить можливості продовжувати свою роботу в проекті з підготовки і проведення "Євробачення" в Україні", – резюмували у зверненні.

У команді організаторів вважають, що запропонована ним нова структура управління Конкурсом, відсутність прозорості при прийнятті рішень по ключових напрямках роботи, відсутність юридичних зобов'язань перед залученими до роботи над Конкурсом фахівцями, зрив термінів проведення тендерів, - все це заважає якісної і своєчасної підготовки до проведення Конкурсу в Україні.

Нагадаємо, що в лютому вже відбулися два півфінали національного відобору "Євробачення-2017".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme