Поїсти і закурити: Як у Полтаві передають наркотики у колонії

У Полтаві чоловік намагався передати товаришу у колонію коноплю в упаковці локшини

Поїсти і закурити: Як у Полтаві передают…

У Полтаві чоловік чоловік помістив до пакунку локшини швидкого приготування три згортки наркотиків та приніс у колонію передати засудженому 21-річному товаришу,повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Заборонені речовини виявили працівники виправної колонії під час огляду речей, які призначались засудженому. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Полтавського відділення поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та вилучили речовину, схожу на коноплю. Виявилось, що останній уже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme