UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Понад три млн грн "пайових" прихопила одна з будкомпаній Хмельниччини

Хмельницька поліція підозрює "ділків" у підробленні документів

Понад три млн грн "пайових" прихопила од…

Хмельницька поліція підозрює місцеве ТОВ "Житлоплюс" та посадовців управління капітального будівництва міськради у підробленні документів, передає Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

Через це до бюджету міста не надійшло коштів від пайової участі на суму понад 3 млн. Як свідчить ухвала Хмельницького міськрайонного суду від другого березня, посадові особи ТОВ "Житлоплюс" змовились з посадовими особами управління капітального будівництва міської ради та під час укладання договору про пайову участь у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Хмельницького, подали завідомо неправдиві відомості.

Так кошторис розрахунку вартості будівництва адміністративної будівлі та паркінгу на вулиці, Подільська, 93/1, який становить 9,1 мільйони гривень, у тому числі витрати на будівельні роботи 6,3 млн грн, витрати на машини, обладнання та інвентар 981,5 тис. гривень. Таким чином, бюджет міста отримав 459,1 тисяч гривень пайових.

"Відповідно до затверджених розрахунків Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, було занижено індекс вартості будівельних робіт адміністративного будинку на суму понад 40 мільйонів гривень. Таким чином до бюджету міста не надійшло коштів від пайової участі понад три мільйони гривень", – вважає слідство.

Суд дозволив вивчити оригінали документів, які знаходяться в управлінні капітального будівництва та управлінні державної архітектурно-будівельної інспекції у Хмельницькій області.

Засновником і бенефіціаром є Ярослав Бляхарський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme