UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Полтавські греко-католики передали светри та теплі шкарпетки до Авдіївки

З Полтави на Схід поїхала гуманитарна допомога

Полтавські греко-католики передали светр…

11 лютого прихожани храму Пресвятої Трійці УГКЦ передали 5 мішків зі светрами та понад 50 пар теплих шкарпеток до Авдіївки, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу парафії Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві.

Від початку гуманітарної катастрофи в Авдіївці полтавські греко-католики розпочали збір теплих речей для усіх тих, кого торкнулася криза в Авдіївці.

Катерина Якименко, пенсіонерка та парафіянка УГКЦ, вдень в'яже теплі шкарпетки, вкладаючи у цю працю вільний час та кошти. Жінка, незважаючи на похилий вік та незадовільний стан здоров'я, намагається послужити нашим воїнам та усім людям, які постраждали від наслідків війни на Донбасі.

"Для мене така праця, є служінням нашим братам та сестрам на Сході нашої країни, які стали жертвами військового протистояння", - зауважує парафіянка.

Згідно вчення Церкви, саме служіння ближньому виражає її внутрішню природу, глобальне покликання та виявляє, наскільки живою є та чи інша парафія. Це служіння ближньому випливає з нашого закорінення в Христі. Діяльна любов ближнього є покликанням і завданням кожного без винятку християнина.

"Розуміємо та усвідомлюємо, що життя парафіяльної спільноти - це не лише слухання Божого Слова, спільна молитва та участь у Святих Таїнствах, а й служіння нашому ближньому, тому, кому необхідна наша підтримка", - говорить отець Юрій Кролевський, настоятель парафії Пресвятої Трійці.

Кожного тижня парафіяни храму збирають пожертви для воїнів АТО, переселенців та для тих, хто перебуває у якійсь життєвій потребі.

Нагадаємо, Храм Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві знаходиться за адресою: Липнева, 32 (за зупинкою ГРЛ). У разі додаткових питань: 050-661-30-35 (о. Максим).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme