Подробиці трагедії в Києві: Перед смертельним стрибком жінка кликала на допомогу

Очевидці трагедії, що сталася рано вранці в неділю по вул. Срібнокільській, 12, де з вікна новобудови випав трирічний хлопчик і його 30-річна мати, стверджують, що це був нещасний випадок

Подробиці трагедії в Києві: Перед смерте…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Сегодня.

За словами місцевого двірника на ім'я Алла, перед смертю молода жінка кликала на допомогу.

"Того ранку я прибирала прибудинкову територію, коли якась жінка прокричала "Люди, допоможіть!" Я відразу і не зрозуміла, що сталося. Потім мені консьєржки розповіли, що це кричала жінка, що живе на сьомому поверсі. Вона покликала на допомогу, коли її маленький син випав з вікна, а через пару хвилин вистрибнула за ним слідом, притискаючи до грудей кота. Мабуть, малюк поліз на підвіконня за котом, відкрив вікно і вивалився, а мати від стресу слідом за ним стрибнула", – розповіла Алла.

За словами жінки, сім'ю, в якій сталася трагедія, вона знає років вісім.

"Вони заселилися відразу після здачі будинку в експлуатацію. Ремонт в квартирі робили. Дуже пристойна родина. Покійна завжди зі мною віталася, вітала з усіма святами. Часто я бачила її з синочком на дитячому майданчику. І чоловік у неї дуже пристойний. Я його часто в місцевому супермаркеті бачила, коли касиром там працювала. Він продукти купував. З випивки іноді брав пиво і рибу на закуску, але нічого міцнішого", – розповідає двірник.

Нагадаємо, трирічна дитина, яку в неділю, 12 лютого, мати викинула з вікна багатоповерхівки на столичній Дарниці, померла в реанімації.

Подробиці трагедії в Києві: Хлопчик міг сам випасти з вікна. Його мати була помічником судді.

Безліч іграшок й драбина біля вікна: З'явилося відео зі столичної квартири жінки-самогубці.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme