Нардепів змусять показати в е-деклараціях поїздки на інавгурацію Трампа

Народні депутати та інші посадовці, які їздили до США на інавгурацію президента Дональда Трампа і молитовний сніданок, мають відобразити це в е-деклараціях за 2017 рік

Про це на семінарі на тему: "Друга хвиля: хто і як подає е-декларації з 2017 року?" заявив експерт ПРООН Дмитро Котляр, передає Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"Ці витрати і цю подорож вони (народні депутати, - ред.) здійснювали в цьому році, відповідно вони повинні будуть задекларувати їх у наступному році, якщо, звичайно, там видаток перевищує поріг (80 тис. грн, - ред.). Скоріш за все, там буде перевищення, бо є витрати на подорож, але там, здається, ще треба було придбати квиток, щоб потрапити на інавгурацію і молитовний сніданок. Вартість цього квитка явно перевищує цей поріг, тобто їм необхідно буде зазначити цей видаток у своїй наступній декларації", - сказав Котляр.

Нагадаємо, інавгурацію обраного президента США Дональда Трампа, яка відбулась 21 січня, відвідали чимало українських посадовців та нардепів.

Серед них, зокрема, екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі, депутат Радикальної партії Андрій Артеменко, депутат від БПП Валерій Капрунцов, депутат Опозиційного блоку Олександр Вілкул та інші.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme