UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині горіла багатоповерхівка

Впродовж вихідних днів пожежники ліквідували біля десятка пожеж

На Тернопільщині горіла багатоповерхівка…

Впродовж 10-12 лютого пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільщини ліквідували шість пожеж, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДСНС Тернопільської області.

У Гусятині виникло займання в квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Пожежу ліквідовав черговий караул державної пожежно-рятувальної частини Управління. Під час гасіння евакуювали п'ятеро мешканців будинку та врятували триквартири та матеріальні цінності. Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

В Теребовлі спалахнула господарська будівля. З місця події до Теребовлянської центральної районної лікарні шпиталізовано громадянина 1961 року народження, з діагнозом "Опіки полум'ям І-ІІ ступеня обличчя та кистей рук". Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

А у Тернопілі в під'їзді 9-ти поверхового житлового будинку виникла пожежа в приміщенні для сміттєвих контейнерів. Пожежу на площі два квадрати ліквідовав черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та рятувальними відділеннями 1-ї державної пожежно-рятувальної частини й частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme