UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Славуті "посипались" котли

Комунальники міста втратили спокій через низку несправностей  на котельнях міста

У Славуті "посипались" котли…

Вихідні, що пройшли, виявилися непростими для комунальників міста, передає Depo.Хмельницький з посиланням на сайт Славути.

Буквально за минулу ніч сталося три значних поломки, над усуненням яких працюють бригади працівників КП "Славутське ЖКО".

У ніч з 12 на 13 лютого на одній з котелень Славути, вийшов з ладу котел. Причина поломки – розрив труби у когнітивній частині котла, роботу якого було призупинено до повного усунення несправностей. У результаті збільшення потужності іншого, робочого котла, жителі навколишніх будинків та приміщень не відчули жодних незручностей у подачі централізованого опалення.

На іншій котельні вийшли з ладу підшипники на горєлкі котла. Наразі бригада працівників ЖКО працюють над ліквідацією проблеми. При цьому, забезпечення теплом мікрорайону, який обслуговує дана котельня, не припинялося.

Водночас, ще одна бригада працівників, незважаючи на температуру надворі, оперативно працюють на третій котельні, по вулиці Лісна, 3, де стався прорив теплотраси, у результаті якого мешканці будинку залишилися без тепла.

Максимально задіюючи усі сили та техніку, комунальники обіцяють якнайшвидше відновити подачу теплопостачання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme