UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії зафіксовано зростання кількості фальсифікованого хліба

У матеріалах до наради "Про прогнозному балансі ресурсів і використання зерна на Росії", що проходить сьогодні в Раді Федерації, повідомляється про дефіцит високоякісної пшениці на Росії

Це призвело не тільки до падіння якості хлібобулочних виробів, але і до зростання кількості фальсифікату в галузі, передає Depo.ua з посиланням на Rambler News Service.

"Високий урожай неминуче призвів до дефіциту якісного зерна, зокрема, продовольчої пшениці 3-го класу, що є однією з найважливіших зернових культур для виробництва масових сортів хліба на Росії", - повідомляється в матеріалах до наради.

Як наголошується, в минулому році на Росії було зібрано рекордний урожай пшениці - майже 73,3 млн т. Незважаючи на це, зафіксовано зростання виробництва фуражного зерна і зниження виробництва високоякісних сортів пшениці.

"За даними Росстату і деяких експертів хлібопекарського ринку, незважаючи на зростаючі показники виробництва зерна, для виробництва хліба в наймасовішому сегменті використовується зерно поганої якості. А обсяг і динаміка хлібопекарських" покращувачів "і хлібних сумішей на Росії також є непрямим доказом палення якості хлібобулочних виробів і зростання фальсифікату в галузі ", - наголошується в матеріалах.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme