На Росії на активіста завели справу за репост новин про те, як його судили за репост

Стосовно активіста відділення "Відкритої Росії" в Чувашії Дмитра Семенова порушили адміністративну справу за статтею 20.29 КоАП РФ ("Виробництво та розповсюдження екстремістських матеріалів") за репост новини про свою же адміністративну справу

Суть безглуздої події Семенов описав у "Фейсбуці", передає Depo.ua з посиланням на znak.

Він нагадав про те, що раніше був двічі оштрафований за репост фото депутата Віталія Мілонова, одягненого у футболку з екстремістської написом, суть якої зводиться до того, що єдиною альтернативою православ'я є припинення життя.

"27 грудня в Чебоксарах відбувся розгляд моїх скарг в адміністративних справах за репост Милонова в футболці з вищеописаної фразою. Природно, скарги не були задоволені. Низка ЗМІ написали про це новину, в тому числі група "Команда Відкритої Росії". Само собою, що в повідомленнях йшла чергова фраза "Нагадаємо, Семенов був притягнутий до відповідальності за перепост фотографії Милонова ..." Я репостив цей запис з групи "Команда Відкритої Росії". При цьому недописував її ніякими коментарями. І ось за те, що в інформаційному повідомленні описаний напис на футболці депутата Мілонова, на мене і завели чергову справу. На думку ФСБ, таким чином я поширюю екстремістське гасло", - описав Семенов нові претензії силовиків.

"Існує таке поняття, як заборона на професію. У моєму випадку - це заборона на вживання конкретного словосполучення. Всім можна, а мені ні", - резюмував він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme