UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині четверо працівників помстились фермеру за погані умови роботи

Нетверезих злодіїв, які побили та поранили ножем чоловіка в Баштанському районі, затримали миколаївські патрульні

На Миколаївщині четверо працівників помс…

Четверо робітників ферми, спричинивши тілесні ушкодження керуючому та відібравши у нього мобільний, незаконно заволоділи його авто та поїхали до обласного центру. Миколаївські патрульні поліцейські "по гарячих слідах" затримали нападників. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

До Баштанського відділу поліції надійшло повідомлення, що приблизно о першій годині ночі на територію тваринницької ферми, розташованої в одному з сіл району, увірвались четверо чоловіків, серед яких заявник упізнав своїх найманих робітників. Зі слів заявника, нападники побили його, завдали ножових поранень, зв'язали, а потім, відібравши у потерпілого мобільний, заволоділи його автомобілем Mersedes 180 та поїхали.

Про розшук злочинців та встановлення місця перебування авто надіслали орієнтування до підрозділів поліції області та сусідніх регіонів, й вже через декілька годин до Баштанського відділу поліції надійшло повідомлення від патрульних поліцейських про затримання нападників на викраденому автомобілі. Спілкуючись з правоохоронцями нетверезі викрадачі, віком від 37 до 59 років, зізнались, що вони вирішили скористуватись автомобілем свого роботодавця, щоб виїхати за межі Баштанського району.

Зі слів зловмисників, мешканців Кривоозерського, Очаківського районів, Миколаєва та Херсону, уклавши усний договір з власником ферми про роботу, вони розраховували на більш якісні умови мешкання та більш високу платню. Наявний стан їх не задовольнив, мовляв, для ночівлі надали приміщення поряд із тваринами, їжу та гроші надавали не в тому обсязі, тому робітники, вирішивши "покарати" фермера, напали на керуючого та відібрали автомобіль. Злочинці розраховували виїхати за межі району, а потім, кинувши авто, розійтися кожен у своєму напрямку.

Нападники, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, один з яких, мешканець Очаківського району, перебував у розшуку за вчинення крадіжок, за рішенням суду взяті під варту.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками ч.3 ст.289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом" та ч.3 ст.187 КК України "Розбій". Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Затриманим оголошено про підозру, проводяться слідчі дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme