На Луганщині жінка розчленувала і спалила тримісячне немовля

На Луганщині поліцейські затримали жінку, яка розчленувала та спалила тримісячне немовля своєї гості

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-сулжбу ГУ Нацполіції в Луганській області.

Повідомляється, що про зникнення своєї тримісячної дитини (20.11.2016 р.н.) до поліції заявила мати немовляти - 36-річна мешканка Станиці Луганської.

Як з'ясували правоохоронці, 11 лютого матір немовля зі своїм співмешканцем вживали спиртні напої в гостях у 57-річної знайомої, яка святкувала свій день народження.

"Залишивши немовля в будинку господарки, співмешканці пішли за молоком для дитини. Повернувшись, виявили відсутність немовляти. Господарка, знаходячись у стані алкогольного сп'яніння, пояснила жінці, що нібито дитину вкрали невідомі", - йдеться у повідомленні.

Однак, під час огляду місця події та проведення слідчо-оперативних дій поліцейські знайшли труп дитини з ознаками розтину та підпалу.

"За попередньою інформацією вбивство, розчленування та спробу спалити труп немовляти скоїла підозрювана, та заставила свого співмешканця викинути обгорілі залишки трупу в яму покинутого будинку, який знаходиться неподалік їхнього будинку", - повідомляють у поліції.

Зазначається, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за п.2 ч. 2 статті 115 КК України "Умисне вбивство малолітньої дитини".

"За підозрою у скоєнні злочину у порядку статті 208 КК України затримана 57-річна жінка, раніше судима за скоєння вбивства. Проводиться досудове слідство. жінці загрожує пожиттєве ув'язнення", - зазначають у поліції.

Нагадаємо, що у Києві 30-річна киянка, за попередньою версією поліції, викинула з вікна квартири свого трирічного сина і двох котів, а після цього вистрибнула сама.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme