UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині отруїлися чадним газом дев'ятеро людей, з них шестеро - діти

За чотири дні в області зафіксували три факти отруєння

На Хмельниччині отруїлися чадним газом д…

Із 9 по 12 лютого на Хмельниччині було зафіксовано 3 факти отруєння чадним газом, повідомляє depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ГУ НП в області.

Обійшлося без летальних наслідків.

У селі Гуменці Кам'янець-Подільського району чадним газом отруїлася ціла сім'я: батьки та двоє дітей 12 та 2 років.

Окрім того, до реанімаційного відділення Кам'янець-Подільської міської лікарні доставили 30-річну жінку та двох її дітей 7 та 5 років.

"Як з'ясувалось, в той час голова сім'ї пішов до аптеки. Йому зателефонувала дружина і в паніці повідомила, що обоє дітей несподівано знепритомніли. Коли чоловік повернувся додому, жінка теж була без свідомості. Наразі життю та здоров'ю потерпілих нічого не загрожує, - розповідають копи. - Причиною отруєння став витік газу із колонки."

А у Волочиську внаслідок пожежі продуктами горіння отруїлися двоє дітей 2013 та 2014 року народження. На даний час стан дітлахів - задовільний. Ймовірна причина пожежі - порушення правил експлуатації електрообладнання.

Правоохоронці звертаються до усіх краян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні опаленням, електропобутовими та газовими приладами.

"Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх. У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером "101", - звертаються правоохоронці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme