Миколаївські військові перевірили сили у міні-футболі

Перше місце у змаганнях посіла бригада тактичної авіації, друге - окрема артбригада, третє - десантники

Миколаївські військові перевірили сили у…

Військовослужбовці частин миколаївського гарнізону провели змагання з міні-футболу, які відбулися в спортзалі 79 окремої десантно-штурмової бригади. Змагання Кубку учасників АТО з футзалу присвятили 28 річниці виведення військ з території Афганістану. Про це йдеться на сторінці 79-ки у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

До участі прибули вісім команд від частин гарнізону. Згідно з регламентом, на першому етапі змагань команди провели матчі у двох групах по круговій системі. В наступному етапі перші місця зустрічалися вже в фіналі, другі – змагалися за "бронзу". Інші учасники турніру в стикових матчах розігрували місця в підсумковій турнірній таблиці.

Турнірну таблицю за результатами триденних змагань з міні-футболу серед команд Миколаївського гарнізону очолила команда бригади тактичної авіації. Другу сходинку посіли спортсмени окремої артилерійської бригади, "бронза" – у господарів поля, миколаївських десантників.

"Загалом команди показали приблизно однаковий рівень підготовки. Варто відзначити злагоджені дії гравців – спортсмени неодноразово проводили результативні комбінації, грали в пас і не раз створювали видовищні гольові моменти. Футболісти з числа військових продемонстрували хорошу фізичну форму, витривалість і спортивний досвід", - йдеться в повідомленні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme