Конфлікт на Чонгарі вичерпано, - голова району

Голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов прокоментував нічний конфлікт між військовослужбовцями Збройних Сил України та представниками формування "Аскер" на Чонгарі

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на "Новий Візит".

За словами посадовця, конфлікт практично вичерпаний, постраждалих немає. Він припустив, що у протистоянні могла бути зацікавлена третя сторона.

"Вже ллється чергова брехня зацікавлених осіб. Керівництво обох сторін конфлікту розуміє, що мета одна - захистити материкову частину України, вони вийшли з конфлікту, довіривши розгляд поліції. Якщо ми в такий час будемо витрачати сили на з'ясування відносин між собою, то як тоді дивитися в очі рідним загиблих Героїв України? Всій країні важко, і нам тут нелегко. Але це не дає право на безглузді емоції", - зазначив він.

Голова адміністрації порадив всім краще думати про Авдіївку та про всю лінію фронту.

Нагадаємо, конфлікт між військовослужбовцями і представниками кримськотатарського батальйону стався пізно ввечері 12 лютого. Обидві сторони заявили про напад на них.

Так, Український Південь з посиланням на Абмеджита Сулейманова, керівника представництва Меджлісу кримськотатарського народу в Херсонській області, повідомив, що на кордоні із Кримом у Чонгарі на громадську організацію "Аскер" здійснили напад Збройні сили України.

У той же час прес-служба оперативного командування "Південь" інформацію спростувала, заявивши, що саме озброєнні бійці "Аскеру" напали на військовослужбовців, що облаштовували бойові позиції на межі з окупованим Кримом. Нападників роззброїли. Постраждалих немає.

Всі новини Херсону читайте на Depo.Херсон

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme