Кароль довів до сліз священик на "Голосі країни-7"

Протоієрей УПЦ Олександр Клименко взяв участь у шоу "Голос країни-7"

Кароль довів до сліз священик на "Голосі…

За словами отця, кожна пісня – це для нього маленька проповідь, передає Depo.ua з посиланням на офіційний сайт проекту.

На сліпих прослуховуваннях Олександр Клименко чуттєво виконав композицію Миколи Мозгового "Материнська любов" та силою свого голосу повернув усі чотири крісла зіркових тренерів.

Виступ священика був таким проникливим, що Тіна Кароль розплакалася.

"Боявся того, що повернуться навіть двоє. Хотілося б, щоб повернувся лише один. Так було б трішки легше для моєї гордині", – зізнався священик.

За словами Олександра Клименка, він не ставив собі за мету нікого мотивувати кудись приходити до храму. Він просто хоче бути нагадуванням про те, що є інший світ – світ душі.

Проте найважче для протоієрея було обрати собі зіркового тренера. За словами Олександра Клименка, йому дуже сподобалося, як говорив Сергій Бабкін, проте священик зізнався, що він зовсім не знайомий із творчістю артиста.

Протоієрей також вирішив не йти в команду Джамали, щоб не ставити зірку в незручне становище, адже вони сповідують різну віру. Обираючи між Потапом і Тіною Кароль, Олександр Клименко зробив вибір на користь останньої.

"Я обрав ту, яка допоможе мені в вокалі й дасть професійні поради. Мені це пригодиться під час служіння, а це найголовніше", – каже священник.

За лаштунками шоу учасника підтримувала його дружина із трьома дітьми.

Нагадаємо, Кароль наїхала на Лободу на "Голосі країни-7".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme