UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Харківські патрульні повернули матері загублену дитину

У Харкові патрульні допомогли матері знайти загубленого сина

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, сьогодні, 13 лютого, близько 13:00 патрульним надійшла інформація про те, що за адресою Мерефянське Шосе, 32 загубилася дитина.

Прибувши на місце виклику, патрульні з'ясували, що загубився 8-річний хлопчик. Мати розповіла, що коли вона пішла гуляти з молодшою дитиною, її син повернувся додому зі школи. Хлопець забрав зі своєї скарбнички гроші та пішов із дому. Коли жінка повернулася сина вже не було. Налякана мати одразу зателефонувала на лінію "102".

Патрульні поліцейські одразу розпочали пошуки дитини. Полісмени разом із громадянкою оглянули найближчі вулиці та прибудинкові території.

Через деякий час на лінію "102" зателефонувала продавець одного з супермаркетів, який знаходиться на проспекті Гагаріна. Жінка повідомила про те, що в супермаркеті знаходиться хлопчик, який говорить, що загубився.

Патрульні прибули за викликом, де побачили розшукувану дитину, яка стояла біля відділу з іграшками та розглядала дитячий автомобіль.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme