Головний популіст дня: Демчишин, який раптом "здогадався", як вирішити проблему вугілля

Номінується колишній міністр енергетики Володимир Демчишин, який заднім числом знає, як стабілізувати енергетичну ситуацію в державі

Головний популіст дня: Демчишин, який ра…

Номінувала його група "Антипопулісти" у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Українська енергетична система має зайві потужності. Тому, навіть сьогодні, в досить складних умовах, можна знайти рішення. Це наш атомний блок, є зайві потужності, які не використовуються. Треба зменшити навантаження на антрацитові блоки, довантажити атом і це в короткостроковому періоді може заощадити 15 тис. тон щодня спалюваного антрациту. Це дозволить виграти час, щоб приймати подальші рішення", - заявив Демчишин у коментарі каналу "112. Україна".

Залишимо за дужками суто технологічні питання до екс-міністра. Мабуть, у фахівців вони виникнуть. Популізмом від цієї заяви віддає через інше - відставний міністр знає, як треба правильно зробити, але не каже, чому цього не зробив на посаді. У Демчишина було півтора року, аби реалізувати те, про що нині говорить. Тоді б країна не залежала ні від поставок антрациту з окупованих територій, ні від різного роду блокадників. Натомість про цього посадовця більше було чути то через конфлікти з тодішнім прем'єром Яценюком, то у зв'язку зі скандальною угодою про енергопостачання до "Кримського федерального округу".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme