UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ГК "Мотор" вийшов до плей-офф Ліги чемпіонів

Запоріжці здолали датський "Хольстебро" у рамках Ліги чемпіонів

Повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на сторінку клубу у соцмережах.

ГК "Мотор" у 10-му турі Ліги чемпіонів зіграв у Данії з ГК "Хольстебро" з однойменного міста. У попередній "домашній" зустрічі запоріжці впевнено перемогли цей клуб, з переможним настроєм відправились і в гості до суперника.

Моторівці розпочали жваво, на стартові десять хвилин повністю захопивши лідерство на ігровому майданчику. Лише після цього датчани оговталися і відновили рівновагу 6:6, а потім і вийшли вперед на два пункти. У запоріжців не все виходило в атаці, як результат на перерву пішли за рахунку 17:15 на користь "Хольстебро". У другому таймі моторівцям вдалося впродовж п'яти хвилин вирівняти гру і вийти у лідери – 21:24. Господарі "дихали в спину" і на 24-й хвилині навіть скоротили відставання до мінімуму – 24:25, та на кінцевий результат це не вплинуло. Запоріжці виграли 30:28. Ця перемога стала шостою поспіль для ГК "Мотор" у Лізі чемпіонів.

Команда Миколи Степанця продовжить змагання за головний трофей престижних стартів у плей-офф. На цій стадії запоріжці двічі зустрічатимуться із французьким "Монпельє". Перший поєдинок відбудеться 4 березня у Харкові, а наступний – за тиждень після цього на майданчику суперника.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme