Федецький розповів про причини кризи в "Дармштадті"

Український захисник німецького "Дармштадта" Артем Федецький прокоментував ситуацію в своєму клубі після сенсаційної перемоги над "Боруссією" (2:1)

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Zbirna.com. "У Бундеслізі "Дармштадт" не міг виграти 12 матчів поспіль. У чому причина таких невдач? Може, я здамся некоректним, але скажу, що ми потрапили в божевільний вир подій при керівництві Норберта Майєра. Наставник робив не зовсім зрозумілі речі в колективі. І це, на мій погляд, занадто довго тривало. З власного досвіду знаю, що коли довго не можеш виграти, та що там виграти - взяти хоч якісь очки, дуже складно в моральному плані перервати ці невдачі. Є й інші причини такого провалу, про які, можливо, я з часом розповім.

З приходом же на посаду головного тренера Торстена Фрінгса в команді дуже багато що змінилося в кращий бік. Це і ставлення до гравців, і сама атмосфера всередині колективу. Але найголовніше - у нас змінився стиль гри. Ми стали набагато краще діяти комбінаційно, намагаємося більше атакувати. Не хочу кидатися гучними словами, але в поєдинку з "Боруссією" наш футбол був близький до ідеального - так нам сказав наставник", - заявив Федецький.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme