"ДНР" і лямблії: Нащо мер Маріуполя найняв собі охорону за півмільйона гривень

Виконком Маріуполя 20 січня уклав договір на особисту охорону міського голови Вадима Бойченка та його команди за 550 000 тис. гривень

"ДНР" і лямблії: Нащо мер Маріуполя найн…

Дані про торги розміщені на сайті "Прозорро", передає Depo.Донбас

Учасник торгів - Маріупольський міжрайонний відділ Управління поліції охорони в Донецькій області.

В обгрунтуванні найму охорони йдеться дослівно про таке: "Враховуючи сучасний соціально – економічний стан Маріуполя, та загрозу захвата територіальної громади Маріуполя з боку самопроголошеної "ДНР", є дуже актуальним забезпечення фізичної безпеки та недоторканності зазначених вище осіб, в умовах гіпотетичних дій діверсійно – розвідувальних груп "ДНР" на території Маріуполя.

Усвідомлення особистої безпеки у відношенні противоправних посягань сприяє найбільш ефективному виконанню посадових обов'язків.

Фізична охорона дозволить забезпечити стабільність та організувати планове навантаження для організації публічних зустрічей, як на території громади Маріуполя, так і за її межами."

Зазначимо, що в розділі "Випадки для внесення змін до істотних умов договору від 20 січня йдеться про покращення якості предмета закупівлі: "Масло бергамота. При лямблиозе очень положительный эффект оказывает масло бергамота. Чтобы устранить лямблии, нужно провести курс лечения продолжительностью одну неделю. На кубик сахара нужно капнуть одну капельку масла и натощак утром дайте его скушать малышу" (публікуємо мовою оригіналу - ред).

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme