Бойовики стягують на передову оперативно-тактичні резерви

Бойовики на цілій низці ділянок  підтягнули до передової оперативно-тактичні резерви

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

В районі Донецька новий посилений батальйон (батальйонна тактична група, БТГ) противника розгорнуто в районі Спартак - Путилівка (протягом 2-х діб перекидалися по 6-8 одиниць ББМ, в основному БМП і МТ-ЛБ, перекидання йшла за залізницю і Ясинуватське шосе через Путилівка і Яковлівка).

Розгортання ще однієї БТГ зафіксовано на ділянці Олександрівка - Оленівка (в районі Олександрівки фіксувалися колони по 16-18 одиниць автотранспорту та легкої бронетехніки, в кожному разі за раз велася перекидання сил і засобів "мотострілецької роти").

Крім того, в Петровському районі Донецька під виглядом ротації окупанти посилили свою тактичну групу як мінімум додатково ротою з бронетехнікою (відзначалися як на Жилплощадка, так і на південь від Трудовська в районі вулиці Петровського перекидання груп окупантів - по 3-4 вантажівки, часто з СПГ, АГС-ами і 82-мм, 120-мм мінометами, 2-3 одиниці ББМ - найчастіше БМП і МТ-ЛБ).

На південний захід від Кадіївки (кол.Стаханов), за першим ешелоном приховано розвернувся посилений батальйон (БТГ) окупантів (в трикутнику Калинове - Веселогорівка - Алмазна). Протягом минулих вихідних в даний район спостерігалися переміщення підрозділів ротного рівня - було відзначено пересування з півдня і через Михайлівську розв'язку - Алчевськ 24-25 одиниць автотранспорту та бронетехніки - БТР-и та МТ-ЛБ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme