UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бердянську "Чайку" вдома ледь не розгромили львів'янки

Баскетболістки "Чайки" в рамках чергового туру чемпіонату України Вищої ліги приймали вдома львівський "ЛДФУК"

Бердянську "Чайку" вдома ледь не розгром…

Повідомляє портал Depo.Запоріжжяз посиланням на офіційний сайт баскетбольного клубу.

Бердянки продовжують лідирувати у чемпіонаті країни. У черговому турі баскетбольної Вищої ліги "чайки" зустрічалися зі львівським "ЛДФУК". Цей поєдинок ледь не став першим "провальним" для бердянок на домашньому майданчику. На старті першого відрізку наша команда очікувано вийшла у лідери – 11:6, але потім гра не задалася. Львів'янки відновили паритет, а потім забили ще і виграли стартову чверть 20:16. У наступній десятихвилинці дівчатам з "Чайки" не вдалося наздогнати гостей – тут закинули порівну 15:15, але основний рахунок, як і раніше, був на користь "ЛДФУК" – 35:31.

"Дихали в спину" суперницям бердянки після перерви, але і третя чверть була за львівською командою – 50:43. Все вирішилось у заключній частині гри. Тут "чайки" постійно намагалися наздогнати гостей. Зробити це вдалося за 30 секунд до фінального свистка – львівянки "сфолили" на Владі Гозаловій, яка успішно виконала два штрафні кидки і вивела команду вперед – 62:61. За час, що лишився до кінця гри, "чайки" забили ще двічі, тож остаточний рахунок становить 64:61.

"Чайка-ДЮСШ" продовжує лідирувати у чемпіонаті країни з активом у 42 очки, тримаючи найближчого суперника БК "Полтава" на відстані п'яти пунктів. Далі бердянські баскетболістки відправляться до Тернополя, де 15-16 лютого зіграють з місцевим БК "Універ".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme