"А-Муссон" піднімає тарифи

Розмір середньозваженого планованого тарифу по підприємству збільшиться на 20%

"А-Муссон" піднімає тарифи…

Для населення багатоквартирних житлових будинків скоригований тариф на вивезення твердих побутових відходів виріс на 21,33% та складає 10,93 грн. на одну людину в місяць пише Depo.Суми з посиланням на департамент комунікацій сумської міськради.

Для мешканців приватного сектору скоригований тариф складає 7,79 грн. на одну людину в місяць, зростання на рівні 24,46%.

Наразі ТОВ "А-МУССОН" надає послуги за тарифами, які були визначені рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради у квітні минулого року, але нині він не відповідає фактичним витратам підприємства.

За цей час відбулись зміни, які вимагають коригування вартості послуг з вивезення твердих побутових відходів: здорожчення пально-мастильних матеріалів на 45 %, ріст мінімальної заробітної плати на 100 %, зміна розміру єдиного соціального внеску, амортизаційних відрахувань на 10%, що є складовою витрат.

Рівень рентабельності коригованої вартості послуг становить: для населення – 0%, бюджетних установ – 9,77%, для інших споживачів – 40,91%.

Періодичність надання послуг залишається незмінною: для мешканців багатоповерхових будинків – щоденно, для мешканців приватного сектору – один раз на тиждень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme