У Садового виділили кошти на закупівлю спортивної форми

На сесії затвердили Програму надання фінансової підтримки громадським організаціям на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю на 2017-2020 роки

З метою створення сприятливих передумов для розвитку громадських організацій спортивного профілю, надання їм матеріально-фінансової підтримки на забезпечення спортсменів та тренерів клубу спортивною формою та спортивним інвентарем, на сесії ЛМР затвердили Програму надання фінансової підтримки громадським організаціям на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю на 2017-2020 роки. Про це пише Depo.Львів.

Ця програма передбачатиме щорічне оголошення конкурсу, відповідно до якого учасники конкурсу матимуть змогу отримати кошти з міського бюджету м. Львова на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю для забезпечення тренувального процесу та організації спортивних заходів. Кошти надаватимуться відповідно до визначених у цій програмі критеріїв розподілу.

На реалізацію програми у бюджеті м. Львова передбачено:

у 2016р. – 2 281 000,00 грн, (у конкурсі перемогло 53 ГО)

у 2017р. - 2 825 000,00 грн

Прийом заявок на конкурс надання фінансової підтримки громадським організаціям на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю на 2017 рік проводиться у період з 15 лютого по 15 березня 2017 року включно. У наступні роки конкурс проводиться щорічно у період з 1 по 30 листопада року, що передує.

Учасниками конкурсу можуть бути громадські організації спортивного профілю, які не мають статусу Всеукраїнських і зареєстровані у м. Львові та відповідають вимогам чинного законодавства.

Визначення громадських організацій, які отримуватимуть фінансову підтримку за рахунок коштів міського бюджету м. Львова на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю відбуватиметься на конкурсній основі за рішенням конкурсної комісії, до якої входитимуть начальник управління молоді та спорту, начальник відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту, головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту, спеціаліст 1 категорії відділу фізичної культури та спорту управління молоді та спорту та представник постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту

Визначення переліку громадських організацій, які отримають фінансову підтримку за рахунок коштів міського бюджету м. Львова на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю, проводиться у два етапи:

1-й етап - оцінка повноти поданих документів та їх відповідність вимогам конкурсу.

2-й етап – розподіл коштів згідно критеріїв.

Бюджетні кошти, які передбачені у міському бюджеті м. Львова, розподіляються між Заявниками у відсотковому співвідношенні від загальної суми:

40 відсотків – розподіляються порівну між Заявниками, які представляють спорт вищих досягнень. Під спортом вищих досягнень розуміється участь дорослих клубних команд у офіційних Чемпіонатах України з видів спорту, які визначені Єдиним Календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на рік оголошення конкурсу.

30 відсотків – розподіляються порівну між усіма Заявниками.

30 відсотків – розподіляються пропорційно згідно з критеріями

Календарний план надання фінансової підтримки громадським організаціям на 2016 рік.

З метою ефективного планування та використання у майбутньому коштів міського бюджету м. Львова управлінням здійснюватиметься аналіз і моніторинг закупівель спортивної форми та спортивного інвентарю громадськими організаціями, які за рішенням конкурсної комісії стали переможцями конкурсу.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme