У навчанні одеським школярам допоможуть трансформери

З 2017 року одеських школах №№ 81, 118, СШ № 54 та НВК "Гімназія №7" буде реалізований всеукраїнський проект "Розумники" (Smart Kids)

У навчанні одеським школярам допоможуть…

Як передає Depo.Одеса, у міській раді Одеси повідомили про те, що в одеських школах реалізують всеукраїнський проект "Розумники" (Smart Kids) по використанню освітніх цифрових технологій і електронних ресурсів.

В Одесі відбулися семінари-практикуми для педагогів одеських шкіл на тему "Педагогічний експеримент "Розумники" (Smart Kids): досвід і перспективи використання цифрових електронних ігрових ресурсів в початковій школі".

Учасники семінару ознайомилися з використанням цифрових освітніх технологій і електронних освітніх ресурсів в навчанні, нормативно-правовим забезпеченням даного експерименту, презентаціями кращих практик та досвідом по використанню інформаційних технологій в навчально-виховному процесі, зокрема при вивченні природничих дисциплін в загальноосвітніх навчальних закладах.

З 2017 року одеських школах №№ 81, 118, СШ № 54 та НВК "Гімназія №7" буде реалізований всеукраїнський проект "Розумники" (Smart Kids). Проект передбачає впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в початковій школі: проведення інтерактивних уроків, елементів дистанційного навчання. В рамках бюджетного фінансування в ці школи для 4 початкових класів були закуплені 64 комп'ютера-трансформера.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme