UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Помер відомий американський джазовий музикант Ел Джерро

Американський джазовий музикант і співак Ел Джерро помер на 77 році життя

Помер відомий американський джазовий муз…

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на заяву менеджера виконавця Джо Гордона, передає Depo.ua.

За його словами, смерть наступила в одній з лікарень Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія, США) 12 лютого о 05:30 за місцевим часом. У момент смерті Ел Джерро оточували рідні та близькі.

Причину смерті Гордон не назвав. Порталу TMZ стало відомо, що музикант був нещодавно шпиталізований. В останні роки у нього були проблеми з диханням і серцем. Сайт зазначає, що Ел Джерро гастролював практично без перерв останні 50 років, однак кілька днів тому стало відомо, що він був змушений відмовитися від концертної діяльності.

Довідка: Ел Джерро народився в Мілуокі (штат Вісконсін, США) 12 березня 1940 року. Популярність прийшла до нього в 1970-х, він володів рідкісним майстерністю імпровізації і звукового наслідування, використовував такі інтонаційні прийоми, як крик, плач, стогін, сміх і інші. Музикант був сім разів нагороджений "Греммі", він - єдиний, хто отримав цю престижну музичну премію в трьох категоріях: джаз, ритм-н-блюз і поп-музика. У 2001 році у виконавця з'явилася зірка на "Алеї слави" в Голлівуді.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme