UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії п'яний глава округу зняв труси і бігав голий навколо купелі

Жителі Махневського муніципального округу збирають підписи під петицією про відставку глави округу Олександра Лизлова

Про це передає Depo.ua з посиланням на повідомляє "URA.ru".

За даними видання, громадськість втомилася від витівок чиновника, якого часто бачать п'яним, постійно не застають на робочому місці, і на допомогу якого в рішенні проблем муніципальної освіти давно перестали сподіватися. Під петицією вже більше 100 підписів, зібраних за п'ять днів.

Олександр Лизлов зайняв цю посаду 2 роки тому. За цей час у народу склалося до нього відношення як до байдужої і безвідповідальної людини, який "на звернення громадян з різних питань глава не реагує, свої повноваження не виконує, жителів і громадськість постійно вводить в оману, вважаючи нас безграмотними", - цитує видання петицію.

Згідно зі зверненням, Лизлов був п'яний на зустрічі населення з депутатами Законодавчих зборів і на засіданні думи округу. Але чашу терпіння жителів переповнив інший випадок, що мав місце на Водохреще. Очевидці розповідають, що Лизлов приїхав занурюватися в купіль вже напідпитку. Занурившись, чиновник вискочив на лід і зняв труси, потім без нижньої білизни кілька разів оббіг ополонку.

При цьому жителям округу зовсім не до веселощів. У селищі розруха, немає вуличних ліхтарів. Осіння тьма стала причиною загибелі жінки в 2015 році. Проблеми помітні у всіх сферах господарства: в місцевій лікарні, дитячому садку, будинками для дітей-сиріт. Лизлов на робочому місці з'являється один-два дні на тиждень. В інший час у нього, за офіційними версіями, лікарняні, відпустки, навчання, роз'їзди і т.п.

В останні два роки Махневскій муніципалітет не увійшов до жодної з обласних програм по ремонту будинків і будівництва доріг.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme