UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії п'яний чоловік викрав тролейбус і мало не врізався в автосалон

Чоловік, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння, спробував викрасти тролейбус в Астрахані. В результаті порушник не впорався з керуванням і врізався в огорожу і рекламну конструкцію перед автосалоном

Про це повідомили у прес-службі обласного УМВС, передає Depo.ua з посиланням на ТАСС.

У відомстві уточнили, що подія сталася на кінцевій зупинці громадського транспорту під час того, як водій тролейбуса знаходився в диспетчерській.

"Молода людина, скориставшись відсутністю водія, зайшов в порожній салон тролейбуса №1, сів за кермо і почав рух. Він запустив електродвигун, але не включив гідропідсилювач, через що поїздка тривала недовго, - уточнили в прес-службі. - Порушник не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металеву огорожу і рекламну конструкцію. Від удару остання впала на автомобіль Ravon Nexia R3, виставлений на майданчику перед автосалоном. Іномарка отримала механічні ушкодження ".

Як уточнили в адміністрації Астрахані, в результаті інциденту також був пошкоджений тролейбус - він потребує ремонту. Однак в цілому на роботі муніципального транспорту інцидент не позначиться, тролейбуси ходитимуть відповідно до встановленого розкладу.

На місце події негайно прибули співробітники поліції, які і затримали 23-річного зловмисника. Він знаходився в стані сильного сп'яніння і пояснив правоохоронцям, що з дитинства мріяв працювати водієм тролейбуса. Крім того, затриманий не розумів, що знаходиться в Астрахані - сам він є жителем Саратовської області.

Затриманому молодику за керування транспортним засобом в стані сп'яніння без прав загрожує арешт на строк до 15 діб або накладення штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За даним фактом поліція проводить перевірку.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme