UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські рятувальники вчили рибалок правилам безпеки

Чоловіки отримали рекомендації щодо порядку дій у разі виникнення загрози або при проломі льоду

Миколаївські рятувальники вчили рибалок…

11 лютого співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області провели рейд по заледенілим річкам Інгул та Південний Буг, в районі міського пляжу Стрілка та мікрорайону Варварівка Центрального району м. Миколаєва. Для проведення заходу був задіяний катер на повітряній подушці Торнадо. Про це Depo.Миколаїв повідомили рятувальники.

Ртувальники спілкувалися із рибалками, а також усіма, хто вийшов на лід, про небезпеки заледенілих водних об'єктів, надали рекомендації щодо порядку дій у разі виникнення загрози або при проломі льоду, наголосили на ризику переохолодження та обмороження, розповіли про те, як цього не допустити.

Також рятувальники познайомили із спеціальною технікою, яку мають на озброєнні, зазначили основні складнощі, які можуть виникати в процесі порятунку людини на воді взимку, продемонстрували роботу катеру на повітряній подушці "Торнадо Ховеркрофт". Цього ж дня подібні заходи пройшли в усіх районах області.

Співробітники Служби порятунку спілкувалися із громадянами та навчали їх правилам безпечної поведінки на льоду. Загалом протягом заходів було охоплено близько 40 осіб, які отримали багато корисної інформації, а на згадку про зустріч співробітники Служби порятунку подарували відвідувачам зимових річок інформаційні листівки, буклети.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme