Карта АТО на 12 лютого: На Луганщині тиша, Авдіївська "промка" під вогнем

За минулу добу зафіксовано 59 обстрілів позицій українських військових

Карта АТО на 12 лютого: На Луганщині тиш…

Про це заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник на брифінгу, передає Depo.ua.

Луганський напрямок

Вчора було абсолютно спокійно.

Донецький напрямок

Як і раніше, основні бойові дії вчора велися в Авдіївській промзоні та на її флангах. З перервами ворожі обстріли тривали 8 годин. Противник застосовував міномети, випустивши кілька десятків мін. Українські війська відкривали вогонь у відповідь.

На інших рубежах вчора противник також порушував режим тиші. Перш за все, мова йде про світлодарську дугу, горлівський периметр, Донецький аеропорт. Таким чином, противник повернувся до звичної тактики "турбуючих обстрілів", здебільшого в темну пору доби.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 23 ворожих обстріли, зокрема 6 мінометних.

Маріупольський напрямок

Майже вся ворожа активність зосереджена на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Противник і вдень, і вночі, веде вогонь по українських опорних пунктах. Вчора ворог активно застосовував бронетехніку. У Павлополі НЗФ організували потужний мінометний обстріл.

Пізно ввечері бойовики спровокували загострення під Красногорівкою. Інтенсивна перестрілка між силами АТО і окупантами тривали близько 1 години. Ворог застосовував міномети і БМП.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 36 ворожих обстріли.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme