UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

ЦРУ закрило доступ до секретних даних заступнику радника Трампа

Центральне розвідувальне управління США закрило доступ до секретної інформації головному заступнику радника президента США з національної безпеки Майкла Флінна

Про це передає Depo.ua з посиланням на The Politico.

Робін Таунлі був поінформований, що його запит на доступ до секретної інформації, необхідний для роботи у Раді національної безпеки, відхилений.

"Випадок з Таунлі лише підтверджує загострення конфлікту між Флінном і розвідувальним співтовариством США", - зазначає видання.

За даними джерел, відмова ЦРУ змусила Таунлі, колишнього офіцера розвідки морської піхоти, покинути свій пост у Раді національної безпеки.

Один зі співрозмовників видання повідомив, що відмова була схвалена директором ЦРУ Майком Помпео, і викликала лють Флінна та його союзників.

Нагаждаємо, що американські ЗМІ повідомляли, що в останній місяць перед інавгурацією Дональда Трампа радник з нацбезпеки Майкл Флінн міг в приватному порядку обговорити з російським послом у Вашингтоні долю санкцій США проти Росії, всупереч запевненням адміністрації президента Сполучених Штатів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme