UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Британський журналіст розповів деталі свого поранення в Авдіївці

Британський фотожурналіст Крістофер Нанн, якого було поранено в Авдіївці, подякував за допомогу і підтримку, а також розповів про те, що сталося під час обстрілу на сході України

Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Я був у квартирі в Авдіївці, східна Україна, з моїм хорошим другом Володимиром Суботівським і подругою мого друга Оленою ... Квартира була обстріляна. Олена померла. Я отримав деякі травми. Лікарям (лікарні ім. І.Мечникова - ред.) вдалося врятувати моє ліве око, яке було серйозно пошкоджене осколками, в тому числі великими шматками ПВХ ", - написав він.

Як повідомляє журналіст, після операції відновлення проходить успішно. Порізи обличчя і рук, рани на спині також загоюються нормально.

"... Моя мета полягає в тому, щоб переконатися, що я, Вова і сім'я Олени проходять через все це нормально і з необхідною підтримкою", - повідомив Нанн.

Журналіст також додав посилання на відео, в якому, як він стверджує, показаний обстріл схожими ракетами, які використовувалися і для обстрілу квартири в Авдіївці, де він отримав поранення.

Нагадаємо, що у четвер, 2 лютого, внаслідок обстрілу Авдіївки отримав поранення британський фотожурналіст Крістофер Нунн. Його доставили з Авдіївки до Дніпра близько 4:00. З перекладачем, мешканцем Дніпра, він приїхав зняти репортаж про події в Авдіївки. У 5-поверховому будинку пролунав вибух, господиня квартири, де вони перебували, загинула. Кристофер отримав множинні осколкові поранення обличчя, проникаюче поранення лівого ока, поранення повіки правого ока, сліпе непроникаюче поранення грудної клітини.

Нунна з травмою лівого ока евакуювали до 66 військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова міста Дніпро. Лікарям вдалося зберегти йому зір.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme