Відео школяра з Сум вразило журі всеукраїнського конкурсу (ФОТО ВІДЕО)

Хлопець з обласного центру та дівчинка з Конотопу стали призерами конкурсу фото- та відеоробіт "Україна та НАТО: сучасний погляд української молоді"

Відео школяра з Сум вразило журі всеукра…

Учасниками конкурсу, організованого Всеукраїнською молодіжною громадською організацією "Серце до серця" спільно з посольством Литовської Республіки в Україні, стали близько 600 учнів загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних закладів та студентів вишів України, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу сумської ОДА.

Його основною метою є сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді на НАТО, привернення уваги молоді до проблематики національної безпеки, соціального партнерства тощо.

Серед переможців творчих змагань визначено і школярів із Сумщини – учня Сумської загальноосвітньої школи №10 Олексія Назаренка та вихованку Конотопської гімназії Ілону Лупішко.

Сумчанин Олексій Назаренко, створюючи відеоролик про НАТО, брав коментарі у жителів області. За свою роботу він отримав друге місце.

Ілона Лупішко бере участь у міському гуртку фотографії, навчається у школі мистецтв. Планує вступати на спеціальність "Фоторежисура".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme