У Дніпрі п'яні підлітки насмерть забили безхатченка (ФОТО 18+)

У Дніпрі троє підлітків та 20-річний хлопець, випивши пляшку коньяку, до смерті забили одного безхатченка і завдали сильні пошкодження іншому

У Дніпрі п'яні підлітки насмерть за…

Підозрюваних затримали правоохоронці, повідомляє прес-служба регіональної Нацполіції, передає Depo.ua.

Як з'ясували оперативники Індустріального відділення поліції Дніпра, в ніч з 9 на 10 лютого близько опівночі 13-річна дівчина, 17-річний хлопець та 20-річний безробітний випили в під'їзді пляшку коньяку. Після цього, будучи нетверезими, вони вийшли на вул. Калинову і побачили двох безхатченків, які спали на трубах теплотраси. Група підлітків без причини побила сплячих руками, ногами і камінням. У результаті 44-річний безпритульний помер на місці, а 33-річного з численними ушкодженнями вже вранці місцеві жителі передали лікарям "швидкої" і поліцейським.

Правоохоронці обійшли квартири в будинках поблизу, щоб встановити підозрюваних. У результаті групу підлітків відвезли в Індустріальне відділення поліції.

"Їх вина підтверджується особистим признанням і вилученими речовими доказами. Молодим людям загрожує покарання за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Також слідчі вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу. Відносно дівчини будуть застосовані примусові заходи виховного порядку", - йдеться в повідомленні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme