UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернополянку підозрюють у звірячому вбивстві власної матері

Жінці завдали 30 ножових поранень. Тернопільська поліція підозрює у розправі дочку загиблої

Тернополянку підозрюють у звірячому вбив…

У Тернопільську поліцію надійшло повідомлення про смерть місцевої жительки, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в регіоні.

Ззайшовши у квартиру, в коридорі правоохоронці побачили тіло жінки зі слідами насильницької смерті. Вона лежала у крові, а також бризки крові були і по стінах. В одній з кімнат квартири правоохоронці знайшли кухонний ніж зі слідами бурої речовини, схожої на кров. На кухні лежали продукти харчування, порожні пляшки з-під алкоголю та склянки зі спиртним.

При огляді загиблої судово-медичний експерт підтвердив факт насильницької смерті. По всьому тілу тернополянки, а також на шиї, були численні колото-ріжучі рани - близько тридцяти.

За попередньою інформацією, вбивство трапилося того ж дня в період з 18:00 до 19:00. Проживала загибла з донькою та трьома онуками.

Правоохоронці у скоєнні даного злочину підозрюють доньку загиблої через неприязні стосунки між ними.

Відповідно до статті 208 КПК працівники поліції затримали родичку загиблої, 1989 року народження. На момент вбивства матері вона разом з двома дітьми перебувала у квартирі в стані алкогольного сп'яніння, а також намагалася обдурити поліцію. Триває слідство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme