UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сьогодні в Ужгороді подаватимуть печінку моржа та морську корову

Креативності волонтерів можуть позаздрити столичні ресторатори та очільники Канівських клубів

Сьогодні в Ужгороді подаватимуть печінку…

Для того, щоб спробувати смакоту, достатньо відвідати кухню волонтерів Руху підтримки закарпатських волонтерів, яка два дні діятиме на "Ужгородській палачінті" у Бордоському парку, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Заголовок".

Сьогодні креативності волонтерів можуть позаздрити столичні ресторатори та очільники Канівських клубів. Над меню "Ведмежого острову" працювали світлі голови найвідчайдушніших господинь-волонтерок, і різноманіття в меню просто вражає уяву. Тут ви знайдете млинці з: "Із м'ясом морської корови", "Із м'ясом білої куріпки", "Із печінкою моржа", "Із оленячим сиром" та багато інших. Запити усе можна "Льодовитим океаном", "Полярною зіркою" та іншими напоями. А на останок вас чекає "Повний песець".

Гроші, зароблені під час заходу, будуть спрямовані на потреби 15 ОГПБ.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme