UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Шевченко подивився розгром від "Динамо" і відзначив Яремчука

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко був присутній на матчі київського "Динамо" проти китайського "Хебей Чайна Форчун" на зборах в Іспанії

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Zbirna.com. Після матчу, що завершився перемогою динамівців з рахунком 5:0, Шевченко поділився враженнями від побаченого.

"Я дуже радий, що мені вдалося приїхати в розташування "Динамо" і не тільки подивитися їх контрольний матч, але і поспілкуватися з колишніми одноклубниками, з Сергієм Станіславовичем (Ребровим, - прим.). Я бажаю його команді вдало провести другу частину сезону, добре виступити і нинішнім збірникам, і тим хлопцям, за якими ми поки що тільки спостерігаємо - у багатьох з них є шанс опинитися в національній команді.

Взяти того ж Яремчука, який сьогодні провів непоганий поєдинок. Я і раніше говорив про цього нападника, ми вже за ним спостерігаємо. Зараз він повернувся до "Динамо", це дуже важливий момент в його кар'єрі. Якщо він і в "Динамо" стане ключовим гравцем, як в "Олександрії", то шанс проявити себе в збірній у нього обов'язково буде. Втім, це стосується всіх гравців, які мріють про збірну - перш за все потрібно стати ключовим гравцем у себе в команді, мати там регулярну ігрову практику.

Шкода, звичайно, що Сидорчук отримав пошкодження і не взяв участь в поєдинку. Я бажаю Сергію швидше повернутися на поле", - заявив Шевченко.

Читайте також: Як "Динамо" на зборах "відвантажило" 5 голів китайцям

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme