UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Після ДТП в центрі Миколаєва один з водіїв втік

Кермувальник залишив в авто пасажира та "змився": в авто відчувався запах алкоголю

Після ДТП в центрі Миколаєва один з воді…

Вчора ввечері, 10 лютого, близько 18 години стался ДТП на пр. Центральному неподалік від перетину з вул. Інженерною. Один з водіїв втік з місця аварії, покинувши авто. Про це повідомляє Depo.Миколаїв.

Як розповіли патрульні, Skoda Superb та "ВАЗ-2111" рухалися пр. Центральним у напрямку вул. Садової. Водій Skoda зупинився перед пішохідним переходом, щоб пропустити пішоходів, та почув позаду удар. В нього в'їхав "ВАЗ-2111", не дотримавшись дистанції.

При цьому водій "ВАЗа" втік з місця ДТП. В машині залишився пасажир, який стверджував, що кермувальник пішов у невідомому напрямку, злякавшись, та навіть він його не знає.

Патрульні зазначають, з машини відчувався явний запах алкоголю. У власника "ВАЗ" за техпаспортом у 2016 році вже є покарання за 130 статею (керування у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння - ред.). Скоріш за все, водієм і був він та втік, щоб уникнути відповідальності.

Постраждалих у ДТП немає. Також правоохоронці повідомили, що водій ВАЗа намагався домовитися з кермувальником Skoda, але той відмовився.

Skoda після оформлення ДТП поїхала, ВАЗ мав забрати евакуатор.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme