UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Пашинський хоче розповісти детектору брехні про новорічну стрілянину

Народний депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський буде вимагати перевірки всіх учасників інциденту зі стріляниною на детекторі брехні

Про це депутат повідомив у ток-шоу "Люди. Hard Talk" на телеканалі "112 Україна", передає Depo.ua.

"Я не міняв своїх свідчень. ... Що стосується того, що я сказав, що вистрілив лежачи, хочу сказати – це була новорічна ніч, я не хотів псувати людям свято. ... Не хочу скаржитися, але зрозумійте, це був удар пляшкою по голові, це була досить стресова ситуація. І коли я вже вранці став аналізувати якісь моменти, я згадав цей елемент", – сказав Пашинський.

"Я буду вимагати детального слідства. Я буду вимагати абсолютної прозорості цього розслідування. До речі, ми внесли клопотання – хочу, щоб всі учасники, починаючи з мене, і закінчуючи всіма іншими, пройшли детектор брехні. Я буду вимагати, щоб слідство це зробило", - додав нардеп.

Нагадаємо, що 1 січня Сергій Пашинський розповів про інцидент у лісі в новорічну ніч, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом. А сам нардеп розповів свою розширену версію інциденту.

Цю справу вже передали в прокуратуру.

1 лютого, Печерський райсуд Києва констатував, що Хімікус має статус потерпілого в справі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme