UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Нацрада призначила перевірку одеської радіостанції за "сепаратистський контент"

За словами ініціаторів перевірки в програмі звучали фрази про насадженні "чужорідної культури і мови", про неможливість розриву зв'язків з "братнью Росією"

Нацрада призначила перевірку одеської ра…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, одеській радіостанції "Гармонія міра", яка є ліцензіатом Національної ради призначено позапланову перевірку.

"Компанії "Гармонія міра" позапланову перевірку призначено на звернення народного депутата Н. Савченко і Одеської міської організації всеукраїнського об'єднання "Свобода", у якому зазначено, що 22.01.2017 о 00:40 в ефірі телерадіоорганізації (102,7 МГц) транслювався повтор 21-го випуску передачі "Істоки", яка, на думку заявників, має антидержавний зміст і створює умови для дестабілізації національної безпеки. Зокрема, інформація, викладена в радіопередачі, нав'язує слухачам негативне ставлення і ставить під сумнів існування української мови, культури, неможливість розриву зв'язків з "братньою Росією", суперечливість існування України як держави, що є ознакою порушення ліцензіатом вимог абзацу шостого частини другої статті 6 і пункту є) частини першої статті 59 Закону України "Про телебачення і радіомовлення". Крім того, заявники відзначають, що в ефірі "Гармонії міра" обсяг україномовних програм становить невеликий відсоток, що є ознакою порушення частин другої і п'ятої статті 9 вимог цього Закону", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, одеська радіостанція проповідує ідею "русского міра" та заявляє, що "України немає".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme