Начальника карного розшуку Вінниці звільнено за п'янку за кермом

Головного опера Вінниці звільнили після проведення службового розслідування за фактом керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння

Начальника карного розшуку Вінниці звіль…

Вчора, 10 лютого, начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос звільнив з органів поліції начальника карного розшуку Вінницького відділу поліції Кирила Доценка. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланянм на прес-службу поліції Вінницької області.

"Позиція керівництва Національної поліції України та Головного управління Нацполіції у Вінницькій області залишається незмінною – усім фактам порушення чинного законодавства поліцейськими буде даватися принципова оцінка, вони нестимуть відповідальність згідно закону", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Педос підкреслив, що усі працівники правоохоронних органів, які кермуватимуть автотранспортом у нетверезому стані, будуть безальтернативно звільнені з органів поліції.

Нагадаємо, що вночі, з 9 на 10 лютого, наряд роти №3 патрульної поліції м.Вінниці зупинив автомобіль "Мерседес", який їхав центральною вулицею міста без зовнішнього освітлення та із запітнілим лобовим склом. За кермом автівки перебував начальник карного розшуку вінницького міського відділку поліції Кирило Доценко з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

За результатами аналізу в сечі керівника кримінального розшуку Вінницького міського відділу поліції Кирила Доценка було виявлено 1,9 проміле алкоголю.

Начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос заявив про свою готовність звільнити Доценка по завершенню службового розслідування.

Додамо, що в четвер, 9 лютого, виконуючий обов'язки начальника ГУ ГП у Вінницькій області Юрій Педос офіційно очолив відомство

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme