На Полтавщині поліція затримала чоловіка, який зберігав наркотики та гранату

Працівниками поліції було проведено огляд кімнати одного з готелів району, де тимчасово проживав 50-річний чоловік

На Полтавщині поліція затримала чоловіка…

Працівники Полтавського районного відділення поліції отримали інформацію про те, що 50-річний житель Полтавського району може бути причетний до незаконного зберігання заборонених предметів, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Нацполіції в Полтавській області.

По даному факту правоохоронці розпочали перевірку.

"Працівниками поліції було проведено огляд кімнати одного з готелів району, де тимчасово проживав фігурант. Саме там було виявлено згорток з речовиною, схожою на коноплю, та предмет, схожий на гранату. Крім цього працівники поліції знайшли паспорт на ім'я вказаного чоловіка з явними ознаками підробки", - зазначив заступник начальника поліції Полтавської області Руслан Бірюков.

Усі речові докази були вилучені та направлені на експертизу. Працівники поліції встановлюють походження наркотиків та вибухового предмету.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною першою статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення та зберігання наркотичних засобів), частиною першою статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) та частиною першою статті 358 (підроблення документів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme