UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На миколаївського депутата склали протокол про корупцію, але до суду він не прийшов

Депутат Рєпін "забув" повідомити про конфлікт інтересів перед голосуванням на засіданні постійної депутатської комісії з питань ЖКГ

На миколаївського депутата склали проток…

Депутат Миколаївської міської ради від "Самопомочі" Олександр Рєпін не з'явився на засідання Центрального районного суду, на якому мало розглядатися складений протокол про корупцію. Про це у "Фейсбуці" повідомив координатор Всеукраїнського руху по боротьбі з політичною корупцією "Під контролем" в Миколаївській області Олег Деренюга, повідомляє Depo.Миколаїв.

За його словами, депутат Рєпін не повідомив про конфлікт інтересів перед голосуванням на засіданні постійної депутатської комісії з питань ЖКГ, яку са же і очолює. Питання стосувалося оренди приміщення за заявою "Асоціації ОСББ м. Миколаєва", засновником якої є Олександр Рєпін. Роботу з ОСББ у Миколаєві курирує і веде:

"Відповідну перевірку за зверненням нашим проводило Управління захисту економіки в Миколаївській області ДЗЕ Національної поліції України. Крім цього, Головне управління ГФС в Миколаївській області встановило, що Олександр Рєпін допустив порушення вимог фінансового контролю під час подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік, що виразилося у внесенні недостовірних даних у декларацію. Для вжиття заходів реагування ГУ ГФС в Миколаївській області передало цю інформацію Миколаївської місцевій прокуратурі №1, де крім цього уже перевіряється інформація про можливе вчинення Олександром Рєпіним правопорушень, пов'язаних з корупцією під час здійснення своїх депутатських повноважень", - написав він.

Однак, як повідомляє Деренюга, Рєпін не прийшов на судове засідання, на якому розглядалося протокол про корупцію:

"10 лютого, депутат від "Самопомочі" Олександр Рєпін не з'явився на засідання Центрального районного суду. Розгляд справи не відбулося. Боюся, що він, за прикладом своїх колег в Україні має намір затягнути справу до закінчення терміну накладення судового стягнення. Адмінкодекс України передбачає стягнення за вчинення правопорушень, пов'язаних з корупцією протягом трьох місяців з дня їх виявлення, але не пізніше двох років з дня їх вчинення",- написав Деренюга.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme